Visal › Hesap ve veri silme

Visal hesap ve veri silme

Visal'i hesap açmadan kullanabilirsiniz. E-posta ile isteğe bağlı hesap oluşturduysanız, hesabınızı ve sunucudaki verilerinizi aşağıdaki yollardan biriyle sildirebilirsiniz.

1. Uygulamanın içinden (önerilen)

  1. Visal uygulamasını açın ve Ayarlar → Profil sayfasına gidin.
  2. Hesabım ve yedek bölümünde "Hesabımı ve verilerimi sil" bağlantısına dokunun.
  3. Şifrenizi girip "Kalıcı olarak sil"e dokunun. Silme işlemi hemen gerçekleşir.

2. Web üzerinden talep

Uygulamaya erişiminiz yoksa görüş bildirim formundan "Diğer" konusunu seçip hesabınızın e-posta adresiyle "Hesabımın silinmesini istiyorum" yazın. Talebiniz en geç 30 gün içinde işleme alınır ve size e-posta ile bilgi verilir.

Neler silinir?

  • E-posta ve şifreyle oluşturduğunuz hesap
  • Sunucudaki yedeğiniz (namaz, zikir, Kur'an ilerlemesi, notlar, ezber ve ayarlar)
  • Bildirim kutunuzdaki kayıtlar

Neler kalır?

  • Telefonunuzdaki kayıtlar: uygulamayı silerek veya uygulama verilerini temizleyerek kaldırabilirsiniz.
  • Katıldığınız hatim ve iyilik zincirleri: grup üyelerinin ilerlemeyi görmeye devam edebilmesi için bu gruplardaki adınız ve okuma durumunuz kalır. Bunların da silinmesini isterseniz web talebinizde belirtin; adınız ve iyilik metinleriniz 30 gün içinde kaldırılır.

Yasal yükümlülükler gerektirmedikçe silinen veriler saklanmaz ve yedeklerden de kaldırılır.